Ingen jul utan julgran

Julgran brukar inte vi köpa förrän två eller tre dagar innan julafton, men i år var vi och köpte en redan i onsdags för att få lite julstämning inne iallafall. Lenny hittade en riktigt tjock och fin gran. Egentligen är den väl kanske lite för stor, men den är som sagt riktigt fin. Full med silverkottar och kulor i rött, silver och svart, stjärnglitter och såna där glittriga trådar. Definitivt Linghems snyggast dekorerade julgran!

20 december, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Ingen jul utan julgran”

  1. Erica:

    Mysigt med gran! Vi köpte vår runt den andra advent, mest för att få in lukten och lite julkänsla här hemma 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: