Flocken är hel igen

Idag var det dags för hälften av Starkullen att få flytta hemifrån, och även dags för Lhine att få komma hem igen. Lhine blev jätteglad när hon insåg att hon skulle få följa med mig idag, men i övrigt blev inte reaktionerna som jag tänkt. Thyra och Rhiva var med i bilen, så Lhine fick åka i baksätet och sen tog jag in dom en och en för att det inte skulle bli totalt kaos.
 
Började med Lhine, som blev väldigt glad att få se sin husse igen, men sen var det viktigare att undersöka lägenheten och se vad som hänt medan hon varit borta. Sen hämtade jag Thyra, som blev helt hysterisk och skällde utanför porten. Hon var den som blev gladast över Lhines hemkomst, men hon var ändå tvungen att resa lite ragg och höja svansen för att visa vem som fortfarande är bossen.
 
Rhiva, som jag trodde skulle bli hysteriskt glad över att äntligen få träffa sin mamma igen, sprang in… och kastade sig över Lenny och bad om hjälp. Försiktigt, försiktigt nosade hon på Lhine och tyckte att hon luktade jätteskumt.
 
Nu har hundarna fått kvällsmat och Lhine har rullat ihop sig i soffan och sover som en stock bredvid husse. Thyra ligger på andra sidan och ser väldigt glad och nöjd ut, medan Rhiva fortfarande är lite fundersam och smyger fram emellanåt och sniffar på Lhine. Jag hade förväntat mig att Rhiva skulle kasta sig över henne, men Lhine tycker nog att det är väldigt skönt att slippa en massa bus och stoj.

13 december, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: