18 dagar

Ja, 18 dagar har på mig att få Lhine i form inför första tävlingen efter mammaledigheten. Egentligen hade jag inte tänkt att vi skulle tävla förrän i februari, men i mitten av november gick SHFK ut med att det skulle bli en officiell tävling på My Dog. Efter att funderat fram och tillbaka så anmälde jag Lhine i sista sekund, eftersom att jag och Thyra ändå ska dit och tävla i AFEC-finalen. Det blir första tävlingen med de nya reglerna, och första chansen att ta HTM-cert!

Det där nya programmet som jag hade tänkt skulle vara klart tills i fredags har jag inte kommit någonstans med, så vi kommer starta med vårat gamla program igen. Då behöver jag bara slipa på Lhines positioner, vilket inte känns så himla bara just nu. Lhine har nämnligen mjölk kvar fortfarande, så jag kan ju inte ge henne hur mycket belöning som helst.

Idag har vi iallafall varit ute och tränat upp 1 deciliter torrfoder. Speciellt mycket träning hann vi inte med, men om vi tränar med den mängden varje dag nu fram till My Dog så borde Lhine kunna vara i någorlunda form. Jag har för mig att vi har 7 positioner i programmet, så då hinner vi köra igenom varje position två gånger och får fyra pass över att slipa på de som Lhine tycker är svårast.

Förhoppningsvis sinar mjölken snart så att jag kan ösa på med hur mycket belöning jag vill, för det skulle inte skada om Lhine hann gå upp lite vikt under de här 18 dagarna. Nu har hon nybadad och icke tillplattad päls som döljer lite av hur smal hon är, men den lär väl hinna trilla av. Hon kommer vara så snygg på My Dog, eller inte. Hon går redan med bar rumpa, för byxor och svans klippte jag av direkt efter valpningen…

16 december, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: