Vilken rolig dörrmatta!

Hann inte med någon träning idag innan det blev mörkt ute, så Thyra och Rhiva fick ett varsitt kort pass inne. Thyra fick fortsätta med vändningar med framtassarna på en target, och det går snabbt framåt. Nu tycker hon att det är onödigt att först ställa sig nos mot näsa, utan vänder samtidigt som hon ställer sig på targeten. Tror att jag måste belöna båda delarna lika mycket…
 
Med Rhiva blev det klass II-fjärr, och för att hon inte skulle halka omkring på golvet så drog jag fram dörrmattan. Jag gjorde ingen grej av det att hon skulle vara på dörrmattan, men det gjorde Rhiva som såg den som en jättestor target. Hopp, skutt och rejäla slag med tassarna på den.
 
När Rhiva kände att hon hade ett fast underlag tog hon i lite extra i uppsitten, så att rumpan for både hit och dit. Tekniken, att hon ska ta i och kasta sig högt upp och inte ta några steg, har hon lärt sig sedan tidigare så när rumpan for iväg blev det ingen belöning. Rhiva såg lite snopen ut, men verkade ändå fatta grejen.
 
Sen när vi tränat klart och jag skulle försöka dra tillbaka dörrmattan så var det en hund som inte skulle gå av mattan. Jag hann bara putta undan henne så var hon på den igen. Det var ju en jätterolig matta, och ännu roligare blev det när matte drog i den!

28 november, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: