Våra poäng

Lördag
Utförande: 8.3 + 9.5 + 8.7
Programmets planering och kvalitet: 8.2 + 8.5 + 8.8
Tolkning av musik: 8.7 + 8.8 + 8.9
Fantastisk glede og utstråling =)
 
 
Söndag
Utförande: 8.3 + 9.0 + 9.0
Programmets planering och kvalitet: 8.2 + 8.5 + 8.7
Tolkning av musik: 8.8 + 8.6 + 8.7
 
 
Alla domarna gav oss högt över poänggränsen för cert i alla tre kategorierna båda dagarna. Utförandet brukar vara vår starkaste sida, och så blev det även på NM om man räknar ut den totala summan i varje kategori. Fast tittar man på poängen vi fick av den franska domaren, poängen längst till vänster, så gav hon oss högst på tolkning av musik. Det är det vi brukar få lägst poäng på, men på NM låg poängen för utförande och tolkning av musik väldigt nära varandra.
 
Här i Sverige är 8.95 och 8.80 de högsta poängen vi fått på tolkning av musik med vårat nuvarande program, och på NM var vi inte långt ifrån med 8.80 och 8.70! Kan ju inte låta bli att fundera på hur det blev så, och kanske att det kan berott på det ändringar jag gjort i programmet inför NM? Dels så gjorde vi om vårat avslut, och när jag och Thyra går i sidleds så har jag tidigare gått vänd mot henne, men nu gick jag med ryggen emot en bit.
 
Under senaste workshopen med landslagstruppen var de flera stycken som undrade varför jag gjorde si och så med svärdet, så mina rörelser gick jag och Nathalie igenom under ett av våra träningspass inför NM. Både vad jag gjord med svärdet, hur jag gick och var jag hade blicken. Memea och Ulrika ville även att jag skulle se lite smutsigare ut, då musiken och en blond hund med sin blonda förare inte riktigt passade ihop, så i helgen misshandlade Nathalie mitt hår med tupering, en massa spray och så målade jag mig svart i ansiktet och på halsen och händerna.
 
Egentligen är det bara små detaljer, men när jag tittade på filmerna från livestreamingen så såg jag vilken stor skillnad håret, målningen och mitt agerande gjorde. Det lyfte programmet massor. Bara håret och målningen gav ett helt annat intryck när vi klev in på planen!

5 november, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Våra poäng”

  1. Anna at rocktassar:

    Kan inte annat än att hålla med! Det krävs inte mkt mär detaljen är så rätt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: