Redan tre veckor

Det känns som att det var alldeles nyss som Lhines valpar föddes, men idag fyller dom tre veckor. På måndag är det två veckor sedan jag var och hälsade på dom senast, och jag har missat hur mycket som helst i deras utveckling. Dom har ju öppnat ögonen, börjat försöka skälla och busa med varandra och är uppe på benen. Ibland går tiden alldeles för fort…

Veckan före NM bara svischade förbi, och likaså den här veckan, men nu blir det ju lite lugnare ett tag framöver. I nästa vecka ska jag åka och hälsa på Lhine och valparna igen, och ska försöka göra det en gång i veckan iallafall. Liksom om fem veckor är det ju dags för dom att flytta, och det här är nog Lhines sista valpkull.

Mamma frågade för länge sen om hon fick låna Lhine till en kull till, vilket jag tyckte var okej, men nu har vi båda kommit på att nästa år fyller ju hon 7 år(!). Dessutom vill jag satsa seriöst på HTM:en nästa år.

8 november, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: