Livestream från NM


Lördagens lagtävling. Mitt och Thyras program börjar 49 minuter in i filmen.


Söndagens finaltävling. Mitt och Thyras program början 42 minuter in i filmen.

4 november, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Livestream från NM”

  1. Nettan:

    Nu har jag tittat igen. Ni är bara så himla duktiga.

  2. Sara:

    Älskar ert program! Är så roligt att se hur kul ni har och framförallt hur mkt Thyra älskar det! Stort grattis. 🙂

  3. Linn:

    Har tittat på ert program flera gånger, det är underbart! Du är en stor inspirationskälla för mig i min hundträning, det syns så väl hur dina hundar älskar att jobba med dig, ingen låg svansföring eller något sådant, utan ständigt viftande svansar och sprudlande energi! Riktigt roligt att se 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: