Framme till slut

Eftersom att det fanns risk för att vi skulle hamna mitt i rusningstrafiken imorse så åkte vi från Hyssna i god tid, och det var en himla tur för jag och Nathalie lyckades hamna fel ett par gånger så vi var tvunga att svänga av och åka tillbaka. Själva båtresan gick bra, även om sista timmen kändes lite seg. När vi var framme i Danmark var det bara att köra raka vägen mot Herning, och vi hade typ noll minuters marginal innan vår träningstid klockan 15.00.

Det gick bra så länge vi åkte motorväg, men så snart vi svängt in på den första mindre vägen så började vi tappa tid. Vi hamnade bakom en stor, långsam stadsjeep, sedan bakom en traktor, bakom en buss och till slut bakom en till traktor. Ingen av traktorerna hade en tanke på att köra åt sidan heller, trots att dom bildade kö och det kom mötande trafik hela tiden.

När vi var framme vid mässan var vi redan 10 minuter försenade, och blev ytterligare några minuter försenade när vi skulle försöka hitta var vi skulle parkera. Vi lyckades parkera helt fel, och hittade inte vilken byggnad vi skulle in i. Inte ett dugg stressande… När vi väl hittat rätt så var det bara att springa raka vägen in i ringen och försöka ta till vara på de sista minuterna av träningstiden. Det blev ju inte sådär jättebra.

Jag och Thyra körde igenom små bitar av vårat program, och efter första hoppet hörde jag ett duns bakom mig. Mattan var jättehal och Thyra slog omkull. Efter det körde vi några inkallningar och apporteringar med svärdet för att hon skulle få känna av underlaget ordentligt. Egentligen är det dags för kloklippning idag, men tror vi skippar det så hon kan få lite grepp i mattan iallafall.

Nu har vi varit på hotellet och vänt, för vi var tvunga att checka in före 18.00, och ska snart få gå in i ringen igen. Eftersom att det var mer än halva laget som blev försenade så fick vi 10 minuter extra efter att föråkarna haft sin träning. Därefter är det invigning samt lottdragning av ländernas startordning. Själva startordningen i lagen har vi fått bestämma själva, och jag och Thyra kommer starta som andra svenska ekipage. Alltså kommer vi få nummer 5, 6, 7 eller 8, beroende på vilket nummer Sverige får.

1 november, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Framme till slut”

  1. Elin o Olle:

    Jag såg er, o ni va grymma 😀 !

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: