Packa upp, packa om

Har inte orkat ta hand om packningen sedan vi kom hem från Holland, men idag var jag tvungen att ta tag i det så att jag kan packa om väskorna igen. Det är nämnligen träning med landslagstruppen på HallåHund i Hyssna den här helgen. Jag är väl inte så jättesugen på att åka iväg igen, utan hade gärna haft en slapp helg hemma och tagit två långa sovmorgnar, men träningshelgerna är ju obligatoriska så det är bara att åka. Dessutom är vi ju ett väldigt trevligt gäng i truppen, så det kommer ju kännas kul när man väl är där.
 
Någon träning med hundarna har jag inte orkat med den här veckan, så för att Rhiva skulle få ur sig lite energi och inte göra husse helt galen i helgen så gick vi bort till fotbollsplanen en stund nu på eftermiddagen. Det var hur skönt som helst att bara sitta där i gräset och kasta fotbollen åt henne. Hon for omkring som en dåre, men blev till slut blev riktigt trött. Travade lite lätt efter bollen och orkade knappt hämta den. När tungan hängde som en slips så lullade vi hemåt igen, och nu ska jag ta tag i packning och matlagning så att allt är klart imorgonbitti.

4 oktober, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: