Grattis Malin och Lilo, Zandra och Lystra!

Idag har Malin och Lhinedottern Lilo, RLD N Höstglädjens Read Between The Lines tävlat rallylydnad och gjort sin andra start i fortsättningsklass. Med 94 poäng fick de sitt andra godkända resultat, och blev 3:a i klassen. Grattis!

Zandra och Thyradottern Lystra, LPI RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Stjärnlyster var och tävlade rallylydnad förra helgen, och tog med 94 poäng sitt 17:e godkända resultat i mästarklass! Jättestort grattis i efterskott!

13 oktober, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Malin och Lilo, Zandra och Lystra!”

  1. Sussie:

    Så snyggt!!!

  2. Zandra, Lova & Lystra:

    Tack 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: