23.5 kilo guld


Thyra, FDI FDII HTMI LPI LPII LPIII LPELIT SE FREECH SE LCH FI LCH Höstglädjens Golden Dream 9 år.

Inför Hollandsresan blev Thyra badad och fick sova med t-shirt på sig för att inte se helt förskräcklig ut under EM. Tänkte ifall att det inte skulle gå bra så kunde hon ju iallafall få se lite vacker ut. Innan jag badade henne så trodde  jag att hon var i fällning, för pälsen såg riktigt risig ut och stod åt alla håll. Hon blev inte bara finare efter badet, utan jättefin. Det var knappt så att jag kände igen henne!
 
Efter att ätit Alggutten senior/light i snart fyra månader så har hon även gått ner lite i vikt och fått tillbaka sin slanka midja. På Thyra, som har en välvälvd bröstkorg, så räcker det med yttepytte övervikt för att hon ska se tjock ut, men nu tycker jag att hon är perfekt igen. Jag vägde henne även innan resan, eftersom att hon skulle avmaskas innan vi åkte hem, och vågen stannade då på 23.5 kilo.
 
Bilden ovan är tagen efter vår start på EM, och det är Nathalie som har fått henne att stå så fint. Det är inte lätt att få ståbilder på Thyra, eftersom att hon oftast ställer sig lydigt, men Thyra brukar stå fint när hon tigger godis och den här gången är jag väldigt glad att kameran var med och att hon var både nybadad och nyklippt. Lite fånigt, men jag klippte henne faktiskt i omklädningsrummet så att hon skulle se fin ut i bild under livesändningen…

8 oktober, 2013 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “23.5 kilo guld”

 1. Sussie:

  Otroligt vacker är hon! <3

 2. Carruuu:

  ååh vad fin 🙂

 3. Matilda:

  Super fin! 😀

 4. Nathalie och Ayax:

  Nybadad, nyklippt, nyrullad i död säl… 😉 haha!

  men hon e jättefin Thyra!! 🙂

 5. Anki Risberg:

  Helt underbart vacker!

 6. Alexandra:

  Vad använder ni för produkter? Och hur fanken får du hennes päls så snygg efter bad? Dessie ser ut som en riktig tjockis i typ en vecka! :O

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: