Nu håller vi tummarna för smått!

Sitter i gästrummet hos Zandra och Linus som har Thyradottern Lystra, och nedanför sängen ligger en nyparad Lhine och sover gott. Vi påbörjade vår lilla roadtrip i förmiddags, och jag var lite nervös över vad Lhine skulle tycka om dagens påhitt.

Det var inte så mycket att vara nervös för, utan det var två hundar som sken upp som solar så fort de fick syn på varandra. De fick fara omkring och göra sitt, men det verkade vara lite för tidigt för parning. Hundarna fick ta en liten paus medan vi mattar tog en fika, och sedan fick de försöka igen.
 
Vi började väl känna att det inte skulle bli någon parning idag, men så plötsligt satt de ihop. Det blev en lång hängning, på drygt 40 minuter. Kändes himla bra att de fick till det till slut idag, så slipper vi vara nervösa inför morgondagen. Nu är det ju gjort en gång.
 
Efter parningen åkte jag och Lhine vidare till Zandra och Linus. Jag är väldigt tacksam över att vi får sova här inatt, för det sparar vi många timmar och mil i bilen på!

18 augusti, 2013 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Nu håller vi tummarna för smått!”

 1. Linnéa:

  Åh gud så kul med bebisar! 😀

 2. Matilda:

  Håller tummarna 😀

 3. Ann-Sofie:

  Perfekt att placera ut valparna runt om i landet så man har lite platser att passa på att besöka vid behov ;-)o de tyckte säkert det var jätteskoj att ni kom förbi.
  Håller tummarna för smått nu framöver <3

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Ni är välkomna åter! Synd att du typ förlorade all tid i bilkön i Västerås. Håller tummarna hårt! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: