Långsamma mil i bil…

Det jag skrev igår om att spara många timmar i bil fick jag typ äta upp idag…
 
När vi var på väg tillbaka mot Kungsör efter dagens parning, så ringer Zandras sambo för att varna om att det är stopp på E18. Medan dom diskuterar om en lämplig omväg så blir det mer och mer kö. Till slut blir det totalstopp! Det är inte långt till nästa avfart, så till slut bestämmer vi oss för att göra något som man absolut inte får göra och som känns oerhört pinsamt. Vi bestämmer oss för att lägga oss och köra i väggrenen bort till avfarten.
 
Aja, vi trängde ju oss inte i kön så att säga och min bil började bli väldigt varm. Vi var ju inte de enda som valde att ta andra vägar, så det gick ju inte fort framåt. Vi försökte ändå tänka positivt, det stod ju inte helt still. Zandra behövde vara hemma 17.30 för att förbereda en kurs hon skulle ha, och vi trodde att vi kom iväg i god tid… men resan tillbaka tog 1 1/2 timme extra!

Tack och lov var det inga köer från Zandra hem till Linghem sen, och jag landade här hemma vid 20.00… istället för 18.30 som jag glatt trodde när parningen var klar. Aja, många mil blev det sparade och det blev nog 1 1/2 timme tillgodo iallafall trots att det gick väldigt långsamt ett tag.

19 augusti, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Långsamma mil i bil…”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Vilken snygg kille! 😀

    Haha vet inte om du vill höra detta. Men två av de som gick kursen igår åkte via Västerås och det var ingen kö då. Så även om vi försökte vara smarta så förlorade vi tid på det 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: