Hittat en ny HTM-låt?


Lhine jobbar åt höger, eller bakåt(?) i position 3… medan jag tänker ”Frontriktning, frontriktning..!”.

Letar ny musik gör man ju lite nu och då som freestyle/HTM-nörd, och för ett tag sedan hittade jag en låt som förmodligen passar perfekt in på den beskrivningen av låt som en del tycker att jag ska ha till Thyra. En glad låt med en massa pling-plong och accenter. Skickade över den till Nathalie med en liten halvbitter kommentar, och när hon lyssnat på den tyckte hon att den kändes som en typisk heelworklåt.

Jag hade själv inte haft en tanke på det innan, men när jag tänkte HTM istället för freestyle när jag lyssnade på den så blev den genast mycket bättre. Det är ingen enkel låt, men det kan nog bli riktigt bra! Den har stor variation och en hel del utrymmen för freestylerörelser och snyggare övergångar än att bara byta position.

Efter att funderat lite till så bestämde jag mig för att satsa på den här låten. Det kommer ta tid att få till ett program, men nu är jag ute i god tid. Jag kommer ha god tid på mig att torrträna utan Lhine när hon, förhoppningsvis, är mammaledig och sedan har vi 1 1/2 månad på oss att träna ihop när hon har kommit hem igen. Debuten har jag redan bokat in preliminärt.

12 augusti, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Hittat en ny HTM-låt?”

  1. anna at rocktassar:

    Spännande! O dkönt att va ute i god tid 🙂

  2. Dogparkour SWE (Kim):

    Spännande, det måste vara svårt att hitta rätt låt? Har aldrig prövat Freestyle själv men kan tänka mig… Hoppas att det går bra 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: