Fina svarta nosen

I våras var Thyras nos så ljus som en nos kan bli. Jag var ärligt talat lite orolig över att hennes nos kanske inte skulle bli svart igen, för så ljus som den var då har den aldrig varit förut. Det fanns liksom ingen färg kvar alls! Men så kom sommaren och solen, och nu är Thyras nos svart och fin igen. En ljus nos är ju inte helt världen, men det är ju helt klart finare med svarta nosar.

10 augusti, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Fina svarta nosen”

  1. Sara, Tosse och Vittra:

    Vittra har också lite ljusare nos men den är ju ändå svart. Hon måste ha ärvt sin mamma =) Tosses nos blev ljusare för varje år och har nu varit en grisnos i flera år! Inte så snyggt men vi gillar honom iallafall 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: