En liten Hicka


Hicka, Höstglädjens Once Bitten Twice Shy.


Hicka och mormor Virus, LPI Höstglädjens Between Two Fires.

På Facebook fick jag väldigt fina kommentarer om den översta bilden i söndagens blogginlägg med söta bilder på Lhine som valp. Jag kan inte annat hålla med om att det är en väldigt söt och bra bild, en av mina bästa valpbilder, men kom då även på att jag lyckats ta två riktigt bra bilder på Hicka som pytteliten valp också.

Fota valpar är inte lätt, eftersom att man inte kan styra dom och arrangera bilder på samma sätt som med äldre hundar. Lite svårt att säga åt dom att sitta kvar medan man lägger sig ner i gräset och sedan kalla in eller kasta iväg en leksak eller godbit som dom får springa och ta. Så när man lyckas fånga bra valpbilder kan man känna sig lite extra stolt!

15 augusti, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En liten Hicka”

  1. Suss:

    Så fina hundar du har och vad duktiga ni är!
    Jag har 2 goldisar här hemma men mest sällskaps hundar. Vi hade en kull med valpar på tiken i våras och det var en underbar upplevelse.
    Härliga bilder, vet hur svårt det är att få bra valpbilder 😉 kram Suss

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: