Mycket att fixa

Igår kom ett infobrev om hälsoregler, resa, boende, m.m, och det är ju inte lite grejer som ska checkas av och planeras inför EM. Än så länge är det väl bara två grejer vi kan checka av, och det är mitt pass samt att Thyra är rabiesvaccinerad.

Imorgon ska vi till veterinären, och då ska jag passa på att få Thyras vaccinationer mot valpsjuka, parvo och HCC inskrivna i passet. I infobrevet fick vi rådet att vaccinera hundarna mot leptospiros, och efter att ha läst om det så har jag bestämt mig för att vaccinera Thyra mot det. Sen så måste Thyra chipmärkas och chipnumret skickas in till SJV:s hundregister.

Som sagt, en hel del som ska fixas, och detta är ändå de enklaste grejerna. Tittar närmare på det där med resorna dit och hem gör jag sen, om vi blir uttagna som ordinarie.

9 juli, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Mycket att fixa”

  1. Jinny:

    Jag har rest med Tobias några gånger och det känns som en hel djungel, men man kommer in i det ärtt fort. Det var värre för några år sedan. 😉

    Spännande det här, hoppas på att få se er i EM! 🙂

  2. Caroline o. Lukas:

    Grattis, va kul 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: