Många frågor har fått svar

Har jag övertränat? Har jag förstör min hund? Tycker inte hon att freestyle är kul? Är hon sjuk? Är det så här hon kommer vara? Många tankar har rusat genom huvudet, och jag har inte kunnat komma fram till något svar. Jag tog faktiskt tempen på henne i förra veckan för att se om hon var sjuk. Funderade över om vi tränat för mycket, men det här som jag inte kände igen kom ju så snabbt. Ett tag funderade jag på om hon kanske är en tråkig hund, men var skulle hon fått det ifrån helt plötsligt? Det passar ju varken in på mamma Lhine eller pappa Tino.

Idag när jag kom hem från jobbet fick jag ett svar. Rhiva har börjat löpa! Jag tycker inte om att använda det som ursäkt, men det är nog helt enkelt på grund av det som hon är som hon är just nu. En massa jobbiga hormoner som spökar och håller på och gör livet lite jobbigt.

Än så länge har jag inte sett några bloddroppar på golvet, men Lhine har tyckte att Rhiva luktat väldigt gott idag och när jag tittade i rumpan på henne var det brunt och kladdigt. Vilken lättnad! Tror aldrig jag varit så glad över ett löp förut. Nu är det bara att vänta och se om hon sätter igång ordentligt, eller om hon gör som sist och kör ett litet förlöp och börjar blöda på riktigt först om några dagar.

29 juli, 2013 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Många frågor har fått svar”

 1. Anna @ Rocktassar:

  Alltid skönt att få en förklaring på varför de inte beter sig som vanligt. Man blir ju både orolig, ledsen och frustrerad när man inte riktigt känner igen dem! Jätteskönt att hon började löpa 🙂

 2. Nettan:

  Värmen och hormoner kan ställa till det ordentligt,men att Rhiva skulle bli en tråkig hund??? Den ekvationen får jag inte ihop.Snart är hon nog sitt vanliga tokiga Jag igen.

 3. Hanna:

  Håller med dig. Gillar inte att skylla på hormoner, men det är ett faktum, att Bacardi blir väldigt splittrad innan löp, så det är bara att köpa läget 🙂

 4. Anna med flock:

  Inte lätt när hormonerna spökar, skönt att ändå hitta en förklaring till varför hon inte känts som hon brukar så man slipper vara orolig.

 5. Elaine:

  Jag har tidigare heller inte trott att löp kan göra sååå stor skillnad på humör och beteende. Men min Penny har verkligen fått mig att förstå att så är det visst… Hon blir som förbytt under rätt lång tid och blir segare än sirap.

  Hoppas löpet kommer igång fort så det går över nån gång! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: