Korta pass i värmen

Jag är inget fan av varmt och klibbigt väder, men försöker få till små träningspass ändå. När det är för varmt så påminner jag alltid mig själv om att det oftast är svalare ute på gräsplanen än på utplatsen, för där kan det blåsa lite medan det nästan alltid är vindstilla på uteplatsen.

Den som ligger sämst till gällande uthålligheten i värmen är faktiskt Rhiva, även om hon gärna ligger på uteplatsen. Annars är ju Lhine den som är mest värmekänslig och gärna ligger inne i vardagsrummet där det alltid är svalt och skönt.

Rhiva tar slut jättefort när vi tränar. I början är hon pigg, alert och med, men efter ett par minuter är det som att hjärnan kokat sönder. Fast det är klart, hennes träning är nog lite jobbigare just nu eftersom att vi håller på och lär in nya rörelser till freestylen, och i kombination med värmen blir det väl dubbelt så jobbigt.

Jag får kanske ta och göra så att jag delar upp hennes träningspass i två delar, och köra Lhine emellan så att Rhiva får vila en stund. Då kan vi nog få till några extra minuter träningstid.

11 juli, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: