Ett bättre träningspass

Två dygns träningsvila blev det innan vi gick ut och tränade en stund nu ikväll. Rhiva såg väldigt snopen ut när hon stod redo vid ytterdörren och jag ropade på Lhine istället… 

När det var Rhivas tur så skar jag bara upp en korv i småbitar, istället för 2-2 1/2 som jag brukar. Planen var att köra två korta pass, med vila emellan medan jag tränade med Thyra, men Rhiva jobbade på så himla fint så det fick räcka med ett pass.

Rhiva brukar snurra åt höger hela vägen från köket till sin matplats i hallen när det är dags för frukost och kvällsmat, men sedan i fredags har hon fått snurra åt vänster istället då dom snurrarna orsakade stopp i programmet när vi tränade med Nathalie och Ayax. Idag hann jag inte en belöna den föregående rörelsen innan hon snabbt gjorde en jättefin vänstersnurr själv!

Vi jobbade med fyra rörelser och två korta länkningar, med många klick,  korvbitar, glatt tjoande och så kamplek emellan. Ett intensivt, roligt och kort träningspass!

21 juli, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Ett bättre träningspass”

  1. Johanna:

    låter som ett bra arbetspass! Kul med framsteg 🙂

  2. Anna @ Rocktassar:

    Låter som ett härligt pass! Jag har förmågan att överträna… lite för länge…

    Supercool bild!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: