Bye bye juni

Thyra och jag gjorde tre starter i freestyle klass III, som resulterade i cert nummer tio, elva och tolv! I Skarpnäck gjorde vi vår fjärde start för i år, och klättrade efter den tävlingen upp högst på listan för Årets freestylehund. På vår sjätte start lyckades vi även slå vårat lägsta poäng i år och höjde därmed våra poäng på listan. Tänk att Thyra just nu är Sveriges bästa freestylehund. Wiiieee!

Lhine och jag gjorde tre starter i heelwork to music klass II. På den första kämpade vi på i ösregn, och det kändes jättebra när vi sprang av planen. Tyvärr räckte inte poängen till uppflyttning, utan vi var retliga 0.10 poäng ifrån i en kategori. Revansch blev det i Bollebygd, där Lhine efter två uppflyttningar och två klassvinster fick titeln HTMII! Sedan dess har vi börjat träna in nya positioner för klass III.

Med Rhiva var tanken att komma igång med lydnaden igen, men det blev bara ett lydnadspass under hela månaden… Istället började vi träna på lite nya freestylerörelser, och för ett litet tag sedan hittade jag en låt vi ska prova på i freestyle klass II så mycket. Vi har även tränat sök två gånger med gänget från sökkursen.

Thyradottern Vittra var på utställning, där hon fick Excellent och placerades som 2:a i öppenklassen, och tävlade IPO-R ruin. De fick 191 poäng på söket, där 200 poäng är max, men missade lite på lydnaden och blev därför tyvärr ej godkända. Thyradottern Lystra tävlade rallylydnad, och fick sitt åttonde raka godkända resulat med 90 poäng. Lhinesonen Wilmer var på utställning och vann unghundsklassen med Excellent. Hans tredje klassvinst i år(!).

1 juli, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Bye bye juni”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Häftigt att ha Sveriges bästa freestylehund.. ;)) Ni är verkligen ett ekipage att se upp till och låta inspireras av 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: