Ny sponsor!

Ett jättestort tack till Bosse och Katy på AlgGuttens som nu sponsrar Thyra med mat! Det är verkligen guld värt. AlgGuttens finns i tre olika varianter, medium, maxi och senior/light, och som ni ser så har jag valt den sistnämnda. Thyra fyller ju snart 9 år och har lagt på sig något kilo av den tidigare maten hon åt, så det är nog dags för lite smalare mat.

AlgGuttens säljs hos våra vänner/sponsorer på Dog & People, så idag var vi och hämtade första säcken där. Himla trevligt när man kan kombinera foderhämtning med prat och fika med goda vänner och fri träning i deras inomhuslokal.

12 juni, 2013 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Ny sponsor!”

 1. Lovisa, Inja & Fendi:

  Kul! Grattis!! Min tollare gick på AlgGuttens och funkade prima på det fodret 🙂

 2. Elaine:

  Grattis till ny sponsor! 🙂

 3. Lena:

  Jag har också Algguttens till min Welsh springer spaniel och Malinois de äter båda Maximum och är jättefina i päls och bra i magen.

 4. Ewa & Qaxi:

  Jag hade nog fått vänta längre om jag inte sagt till 😉 Drygt när man måste vänta på resultaten… Så svårt är det ju inte att skicka in till SBK. Har själv suttit som tävlingsadministratör och skickat in resultat. Kul att va sponsrad! 😀

 5. Sussie:

  Grattis till sponsorn!!!

  Tack så mycket för tipset om rutan det ska definitivt köra på! 😀 Hur brukar du göra för att få dem säkra på vittringen? Magic tar aldrig fel tillslut, men tar rätt direkt, släpper går tillbaka och dubbelkollar och tar om 😛

 6. Anna @ Rocktassar:

  Men va kul!! Grattis :)) älskar nedre bilden!

  Jo det här med padda… Alltså, jag tyckte själv att det verkade onödigt först.. Men Henrik är en riktig prylidiot och var tvuuuungeeeen att ha en 😉 o efter att han fick sin, så har jag nästan beslagtagit den! Jag Ä L S K À R den 🙂 Men nu har jag äntligen en egen.. Så enkel att ha med om man ska någonstans, lätt att blogga från, jag har med den på träning för att filma / fota (ingen superkalite givetvis, men duglig). Sen för jag alla mina bokningar i den också, till företaget, fantastiskt 🙂

  En iPad ihop med en AppleTV är snäppet ännu bättre, då skickar man alla youtube-klipp till TV:en och ser dem där, eller läser, eller lyssnar på Spotify.
  Själva AppleTV:n i sig är ju grym, för mig som avgudar Netflix iaf!

  Sugen? 🙂

 7. Ninni:

  Sicken lyx att bli sponsrad med just hundmat. Jag hade inte haft något emot om någon slaktare velat ge mig allt möjligt kul att mata Wahidah med :p

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: