Wilmer, Höstglädjens Line Written In Winter

När Kicki och Wilmer var här i början av maj för att vara med på Höstglädjens lydnadshelg hos Heléne Lindström så var vi ju såklart tvunga att ta lite bilder innan de åkte hem. Tyvärr blåste det halv storm, så på de flesta av ståbilderna så flaxade öronen omkring och all päls stod framåt.

På lydnadshelgen var det ett år sedan jag såg Wilmer senast, på SKK:s utställning Österbybruk när han och Rhiva debuterade i valpklass 6-9 månader. Bilderna vi tog då kan ni se om ni klickar här. Förutom att han blivit större och grövre så var han sig lik. Samma snälla blick och härliga flin.

31 maj, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Wilmer, Höstglädjens Line Written In Winter”

  1. Annica:

    Jättefin!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: