Träning på brukshundklubben

Det känns som evigheter sedan sist, men idag har jag och hundarna varit på brukshundklubben och tränat i närmare två timmar. De fick följa med och ligga i bilen när jag jobbade, och så passade vi på att åka och träna innan vi åkte hem. Det blir ju så lätt att man inte orkar när man väl kommer hem…

Det blev freestyle för Thyra, HTM för Lhine och lydnad för Rhiva. Varmt var det och alla tre blev rejält flåsiga. De fick röra sig lite extra i värmen när vi tränat klart, då vi avslutade med en stunds bolljakt över planen. Egentligen var det ju inte jättevarmt, utan alldeles lagom, men för de fyrbenta som inte bara kan dra av sig vinterjackan blir det ju en större omställning.

Thyra och Lhine jobbade iallafall på bra trots värmen, och tyckte det var roligt att få avsluta med några minuters lek och bus. Rhiva däremot, som fick mer nyinlärning jämfört med Thyra och Lhine som fick putsa på sådant som de redan kan, blev halvt sönderkokt i hjärnan. Till slut orkade hon inte ens plocka upp leksaken jag slängt iväg, utan sprang ut och vände utan den.

Det var tre nöjda och svettiga hundar som hoppade ur bilen när vi kom hem, så nu tänker jag slappa resten av kvällen och eftermiddagen.

3 maj, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: