Heelwork-Lhine

Både jag och Nathalie hade med oss kamera igår, och fotade varandra när vi tränade. Nathalie tog typ 1000 bilder, och jag hela 43… Jag ska ta och köpa ett nytt minneskort så jag inte behöver oroa mig för att det blir fullt så snabbt. Det jag har nu, som jag haft sedan jag fick kameran, har bara plats för omkring 300 bilder så det kan ju bara vara på en 1 GB eller nåt.

Himla kul iallafall att ha lite träningsbilder på hundarna, och nu kan jag ju göra ordning varsin sida åt Lhine och Rhiva för deras HTM- och freestyleresultat. På tal om det, så har jag lagt upp sidan med Lhines freestyleresultat nu. Det är ju bara 1 1/2 år sedan vi tävlade… Den hittar ni här.

8 maj, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Heelwork-Lhine”

  1. Ann-Sofie:

    Snyggt, ser ju hur BRA ut som helst ♥

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: