Grattis Malin och Lilo, Zandra och Lystra, Sara och Vittra!

Det var inte bara Lhine och Rhiva som var duktiga i helgen, utan tre Thyra- och Lhinebarn till har varit iväg på roligheter och fått fina resultat.

Malin och Lhinedottern Lilo, Höstglädjens Read Between The Lines gjorde sin tredje start i nybörjarklass i rallylydnad igår, och blev godkända med 94 poäng. Därmed fick Lilo titeln RLD N! Grattis Malin och Lilo!

Zandra och Thyradottern Lystra, LPI RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Stjärnlyster var också i Hölö-Mörkö igår och gjorde två starter i mästarklass. De vann båda sina starter med 100 poäng! Så himla roligt! Med 100 + 100 + 97 som sina tre bästa resultat, på de fyra starter de gjort, så är dom klara för rallylydnads-SM! Jättestort grattis!

Samtidigt var Sara och Thyradottern Vittra, TJH(RH) LPI Höstglädjens Quick-Witted på SSRK:s utställning i Östersund. Vittra fick Excellent och placerade sig som 4:a med CK i öppenklass, och slutade sedan som fjärde bästa tik! Grattis Sara och fina, fina Vittra!

20 maj, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Grattis Malin och Lilo, Zandra och Lystra, Sara och Vittra!”

 1. Nitro och Elisabeth:

  Härligt!! Vilka fina resultat!!!GRATTIS till alla inblandade :)!

 2. Anna @ Rocktassar:

  Har anmält till Skarpnäck nu först, men har tänkt åka både till bollebygd o karlstad 🙂 du då?

  Måste få ihop ett fs 3-program… Står helt still på den fronten 🙁

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Tack 🙂 Och stort grattis till dig och alla andra höstglädje hundar som nått framgångar i helgen. Vad ska man säga liksom? Ännu en framgångsrik helg för alla Höstglädjen vovvar. Roligt att få vara del av denna framgångs saga 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: