Snabbträning

Egentligen skulle jag och Nathalie tränat ihop idag, men vi skippade faktiskt det på grund av kylan. Vi hade planerat att köra programträning, att gå in på planen och vinka igång musiken som på tävling, vilket kändes lite dumt att missa framför allt med Rhiva eftersom att det hade varit väldigt intressant att se hur det skulle funka.

Men, vi körde programträning här hemma ute på parkeringen där solen hunnit smälta undan snön som kom igår. Jag tog ut Rhiva först, och vi värmde upp med lite ”Om” då det är den rörelsen som hon har svårast för just nu. Sedan satt vi och väntade en stund innan jag satte igång våran låt i mobilen och lät den spela en gång innan vi började köra vårat program.

Rhiva var jätteduktig! Lite missar i snurrarna, men hon orkade jobba genom hela programmet och det var ju det som var huvudsaken. Massa beröm, massa godis och sedan lite kamplek som belöning för det var hon värd! Sen var dagens träning slut, och Rhiva såg väldigt snopen ut när det inte blev mer.

Thyra och jag körde igenom vårat program också, och där strulade jag till det eftersom att jag inte kan programmet ordentligt än. Ett avbrott fick det bli också då det kom en bil som absolut inte kunde vänta tills vi var klara. Börjar bli lite nervös över vårat program inför helgen nu. Tänk om de andra i truppen helt ratar både låt och programidé?

Lhine har jag ju ingen låt till än, så hon fick köra Thyras gamla HTMI-program, med en liten tvist i som hon hittade på själv. Istället för att gå runt mig från position två till fotposition så vände hon snyggt in på högersidan istället. Att köra ett helt program och byta positioner utan belöning tyckte inte Lhine var ett dugg konstigt, utan hon tyckte det var superkul! Hon höll positionerna fin också och hängde med bra i tempoväxlingarna.

Tre väldigt korta träningspass blev det, men fingrarna höll ändå på att frysa ihjäl under varje pass. Usch och burr!

14 mars, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Snabbträning”

  1. Hanna:

    Det kommer gå jättefint till helgen 🙂

  2. Nathalie och Ayax:

    Vi får köra nästa vecka! Ska kolla lite på jobbet om jag kan gå tidigare någon dag eller nåt!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: