Duktiga debutanter

Jösses vilken dag det här har varit! Dag två av freestyletävlingen Vårfrossan på Linköpings hundungdom, och debut med dubbla starter i HTM I med Lhine och FS I med Rhiva. Jag har varit jättenervös för hur det skulle gå med Rhiva, i och med att hon kan få spelet om hon är för laddad, men idag kunde ingenting ha gått bättre än det gjorde!

Lhine var jätteduktig och Rhiva genomförde både sina program näst intill perfekt! Det blev en liten miss precis vid avslutet under den andra starten, vilket känns helt obetydligt med tanke på hur fint hon jobbade. Under första programmet höll jag på att börja grina när vi tagit oss igenom de svåraste partierna, och när vi sprang av planen kom glädjetårarna. Vi klarade det! Rhiva var pigg och glad, men var hela tiden kontrollerad.

Rhivas starter resulterade i 25.65 poäng och 25.85 poäng, båda med uppflytt och klassvinst!

Lhines båda program kan enkelt beskrivas med ett ord, och det ordet är glädje. I första programmet höll vi på att springa in i en vägg samt att jag höll på att backa in i en stolpe, så ett byte blev väldigt otajmat, men i övrigt flöt allt på jättefint. Det kändes verkligen som att Lhine kunde programmet och hon gjorde alla byten jättefint! Andra starten flöt på ännu bättre, när jag såg till att vi inte hamnade i väggen igen.

Lhines starter resulterade i 24.20 poäng och 25.65 poäng, två uppflytt och 3:e samt 2:a placering!

Jag är så sjukt nöjd med den här dagen! Det kunde liksom inte ha gått bättre. Lhine fick vara Lhine, och därmed stöka och böka utanför planen innan vi blev inropade, och med Rhiva försökte jag hitta lugn – vilket jag lyckades med. Vi skötte oss super allihopa!

Poäng och kommentarer kommer imorgon, och vet ni vad? Samtliga starter finns på film och kommer läggas upp här så småningom. Förvarnar dock om att filmerna tyvärr är väldigt mörka p.g.a det dåliga ljuset inne på hundungdom, men man kommer absolut kunna urskilja oss och se vad vi gör på planen.

30 mars, 2013 | 17 kommentar »

17 kommentarer till “Duktiga debutanter”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Wooohow, grattis till er alla tre! 😀 Duktiga hundar och duktig Sandra. Tycker det är jätte bra att kunna ställa om sig och köra med två helt olika hundar, som du gjort! Och jag ser verkligen fram emot filmerna på dessa två underbara individer! 🙂

 2. thina o flock:

  Super duper GRATTIS. Duktiga tjejer du har. Ska bli kul att se film om nu min dator vill det. o du ser Rhiva är inte obildbar. Bara en dynamit som du måste hålla i schack. Vilka fina rosetter. Jag håller helt klart på med fel ”sport” rosettgalen som jag är….

 3. Anna at Rocktassar:

  Supergrattis!! :))

 4. Karin:

  Hejja! Gud vad KUL! 😀 😀 Bra tränat!

 5. Anna med flock:

  Stort grattis till jättefina prestationer!!

 6. Annika:

  Fantastiskt!! Ett stort GRATTIS till era nya fina prestationer!! Ni är superduktiga! 😀

 7. Ann-Sofie:

  Det var helt magiskt o alldeles alldeles underbart att se Rhivas första start live. Ni inspirerar oss andra o du är såååå modig o duktig Sandra. Jag är såååå glad för Din skull. Kraaaam

 8. Eva Münter:

  Dog & People grattar er alla tre och kan bara säga woooooooaaaaaaaw, ni är fantastiska!!!

 9. Junitjej:

  GRATTIS!!!

 10. Julia:

  Åhh Grattis! Att der gick så super för Rhivas debut!
  Kan inte få vänta att se programen!

 11. Hanna:

  Fi FAN vad ni är bra!!! Stort grattis tjejer 🙂

 12. Nathalie och Ayax:

  Så himla härligt att det gick så bra! Fick verkligen rysningar av att gå in och se er sätta det!! 🙂 Stort grattis!! 🙂

 13. Lina:

  Grattis Sandra! Ni är så duktiga!!

 14. Matilda:

  Stort Grattis från oss!!!

 15. Terese:

  Åh vad häftigt, stort varmt grattis!!:D

 16. Dessi & Teddie :):

  Grattis!! 🙂

 17. Ewa & Qaxi:

  Grattis!!! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: