Lite småpill

Imorgon väntar en rolig dag. Våra sponsorer på Dog & People har bjudit in mig och mamma för fika och fri träning i deras inomhushall. Vi kommer då även inviga mattan som läggs in imorgon. Min plan är att passa på att få kommendering och köra igenom klass I med Rhiva.

För att vi inte ska vara helt oförberedda så var jag och Rhiva ute en kvart under eftermiddagen och pillade med några delar. Ingångar till fotposition, läggande, apportering och ställande. Vi har ju inte blandat läggande och ställande under samma pass förut, men det funkade fint. Lägganden fick hon göra både nos mot näsa och vid sidan, men ställanden bara nos mot näsa.

I apporteringen pillade vi med fasthållandet, och jag höll kvar i apportbocken så hon fick dra lite i den. Det funkade också fint. Vet inte om vi gjort så förut, men hon fattade ju precis vad jag ville att hon skulle göra när jag höll kvar apporten. Likadant när jag släppte den och tog tag och drog i den. Hon höll ordentligt.

Blir spännande att se hur allt kommer funka imorgon med störningar och kommendering. Antingen så kommer det kännas surt att det inte finns några tävlingar i närheten än, eller så kommer det kännas helt tvärtom, väldigt bra att vi har gott om tid på oss att fortsätta träna.

2 februari, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Lite småpill”

 1. Ann-Sofie:

  Kanon o få träningschans på nytt ställe. Perfekt att passa på att träna ingång utan att de sett hallen innan, inte många sådana chanser man har.
  Ang lek…var precis det jag kom på idag, har ju hållt igen lite på det med Allvin några månader för att lugna honom men känner nog nu att det kan vara väl värt att pröva motsatsen. Tror o hoppas jag kan få lite samma effekt som du sett 🙂
  Fick jättebra vibbar efter bara ett kortkort pass inne ikväll.
  Heja all inspiration man får på kurser o via träningskompisar både IRL o på bloggar o FB ♥
  Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: