Valpgos

Idag åkte jag, mina utslag och hundarna ut till Hälla för att hälsa på Ingrids valpar som jag inte sett på ett par veckor. Sist var väl precis när de fyllde fyra veckor tror jag, och i helgen är det dags för dom att flytta hemifrån. Det hade såklart hänt massor med dom sen sist, och vilket röjargäng. Jättesöta och alla var väldigt lika varandra, men vilken skillnad mot Rhiva och hennes syskon. Både i storlek och päls, och även ljudnivån tror jag. Har för mig att Linekullen var ganska tyst..?

Allihopa fick komma ut i köket och röja med mamma Ingrid, mormor Virus, Hicka och Albin. Självklart hittade dom alla mindre lämpliga ställen att vara på, och en säck potatis var ju jättekul att leka med. Potatisar över hela golvet, som dom var snälla och försökte hjälpa mamma att skala.

Mamma hade tänkt att jag skulle ställa dom på köksbordet så hon kunde fota dom, men lycka till att försöka ställa valpar i den åldern som aldrig blivit ställda förut. Det vara bara för mamma att lägga ner kameran, för bilder hade inte blivit ett dugg rättvisa. Valparna hade inte sett kloka ut nånstans i princip. Varför ska man stå still när det finns så mycket att upptäcka?

Det blev tyvärr inga bilder tagna med min kamera heller, för vädret var jättegrått och trist. Tanken var att hela gänget skulle fått gå ut och röja tillsammans när vi var två som kunde hjälpas åt att hålla reda på dom, men de fick nöja sig med köket.

18 december, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Valpgos”

  1. Angelica:

    Hejsan! Kommer du vara i Hälla när vi hämtar Fire i helgen eller ska jag lämna din julklapp hos mor din? 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: