Seg dag med roligt avslut

I lördags kväll började jag få utslag på ena armen, små röda utspridda prickar. Igår när jag vaknade var jag röd och prickig på halsen och under dagen spred det sig till nacken, ljumskarna och sidorna av kroppen. Jättesnyggt, eller inte. Inatt har jag kliat mig i sömnen, vilket gjort allt ännu värre. Lenny fick kolla igenom mig när han kom hem från jobbet, och konstaterade att det blivit mycket värre.

Försökte få tag på en läkare under morgonen, och skulle bli uppringd. Två timmar senare ringde jag igen, och efter en stund blev jag uppringd av en sjuksyster som rekommenderade kortisonkräm i väntan på att läkaren skulle ringa upp. Om det inte skulle bli bättre under eftermiddagen tyckte hon att jag skulle åka till sjukhuset. Nja, sjukhuset känns lite väl så länge jag inte får allvarligare problem än utslag och klåda.

Iallafall så har det känts väldigt segt att vakta mobilen nästan hela dagen. Har inte tagit mig ut på någon ordentlig promenad med hundarna ifall att det skulle ringa, och jag vill heller inte avbryta ett träningspass för att det ringer. Lite träning av tricks har vi fått pyssla med i köket bara. Framåt eftermiddagen ville Lenny att jag skulle följa med när han skulle leta julklappar till sin familj, och jag tänkte att i värsta fall så får det väl ringa i kaoset bland allt folk.

Jag tycker inte om att prata i telefon, och när jag är så illa tvungen så vill jag helst göra det ostört så jag kan koncentrera mig… men det ringde inte under tiden vi var på stan, inte på hela dan. Suck! Nu sitter jag här med utslag upp över öronen och i ansiktet, väl insmord i kortison.

När vi kom hem från stan så var grannen ute med sin 4-månaders amstaffblandning på deras uteplats. Vi har tidigare pratat om att hon och Rhiva skulle kunna få leka någon dag, men jag har dragit lite på det eftersom att jag ville att Rhiva skulle röntgas först och sen har jag inte tagit mig för och frågat. Men nu ikväll gick Lenny rakt på sak och frågade om vi skulle ta ut Rhiva så hon och Donna fick leka.

Rhiva och Donna, som så många gånger hälsat på varandra genom och över staketet blev helt överlyckliga när de äntligen fick träffa varandra på riktigt! Donna gjorde förresten ett försök i helgen och hoppade över deras kompostgaller och klängde på vårat när hundarna var ute på uteplatsen. Men som sagt, nu fick de äntligen leka med varandra. Hej och hå vad de for omkring på grannens uteplats. Full fart runt, runt, runt och så tuggade de på varandra.

När vi tyckte att det var färdiglekt för den här gången så var Rhiva helt slut, och så nöjd!

17 december, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Seg dag med roligt avslut”

 1. Anna & Juni:

  Ff är ju dock mitt ångestmoment och jag har svårt för att Juni gnäller så jag vet inte riktigt om jag skulle klara av det även om inte domarna skulle bry sig 🙂

  Rallylydnad testade jag o Juni första gången på ett KM för några år sen. Vi vann faktiskt så det var ju himla kul! Fast sen har vi inte kört mer… kanske ska ge mig in i det så Juni får ha sitt eget som ändå är på riktigt!

 2. Linnéa:

  Aoutch, inget kul med kliande utslag! Och sämst läkare som inte ringer upp!

 3. Anna & Juni:

  En månad är det kvar! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: