Världens mest uttråkade valp

Stackars Rhiva har spytt idag. Det var första gången i hennes liv och det äckligaste hon varit med om, för jösses så ynklig hon blev efteråt. Nu är hon dock lika pigg som vanligt. Kommer med leksaker, klättrar på mig och tjatar om att vi ska göra något. Nånting ska vi göra, gå ut på kvällsrastning och sen blir det sängen. Vad besviken hon kommer bli…

1 november, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Världens mest uttråkade valp”

 1. Lise-Lotte Rocky & Sigge:

  Sigge är likadan när han kräks. Han kommer och är ledsen efteråt, och vill bara kramas! Han har en förmåga att kräkas på nätterna dom gånger det har hänt och då kommer han och gråter och vill ligga sked en stund 😛

 2. Matilda:

  Hmmmm, ny lerinpackning eller?!? 😉

 3. Ingela, Zeb, Indy:

  Stackars lilla sjukling! 🙂

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Alltså I lööööve this dog <3 Hon är så jäkla fin! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: