Grattis Zandra och Lystra, Sara och Vittra!

Wow, vilken lyckans dag det blev igår! På eftermiddagen kom ett jätteroligt och överraskande sms från Zandra, och på kvällen ringde Sara och berättade något jätteroligt och häftigt!

Zandra och Thyradottern Lystra, RLD N RLD F RLD A Höstglädjens Stjärnlyster debuterade igår i lydnadsklass I, och vilken debut det blev! Förutom 8.5 poäng på linförigheten och 9 poäng på hopp över hinder så var resten av poängen 10:or! Med 192 poäng fick de sitt första 1:a pris och vann klassen!
Jag vet att Zandra har varit lite skeptisk till tävlingslydnaden, men med tanke på hur noggrant hon och Lystra har tränat rallylydnad så har jag varit övertygad om att även lydnaden skulle passa dom, och se så bra det gick! Så himla roligt!


Vittra, TJH(RH) LPI Höstglädjens Quick-Witted.

Sen på kvällen fick jag ett sms från Sara med Thyradottern Vittra, LPI Höstglädjens Quick-Witted där det stod att hon skulle ringa upp snart. Först hann jag bli jättenervös och trodde att det hade hänt nåt, men Sara ville bara berätta att hon och Vittra hade varit och genomfört slutprovet för räddningshundar och blivit godkända! Så jävla häftigt!

Den här resan som Sara och Vittra har gjort påbörjade dom mest för skojs skull med ett intagningsprov i maj 2011, och nu 1 1/2 år senare har de tilldelats tjänstehundscertifikat och Vittra kan därmed titulera sig TJH(RH)! Från början var de 17 ekipage, och igår var Sara och Vittra ett av de fyra ekipage som blev godkända. Wow!

19 november, 2012 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Grattis Zandra och Lystra, Sara och Vittra!”

 1. Ann-Sofie:

  Inte dåligt av Thyra barnen att fixa allt det på samma dag. Duktig mamma hon Thyra <3
  Sen att barnen hamnat i fantastiska hem hjälper såklart till också o det får väl du Sandra o mamma ta åt er äran för så njut allihop av framgångarna, de är ni väl värda <3

 2. Sara och Lhyra:

  SUPERGRATTIS, vilka framgångar Thyrabarnen har!

 3. Sussie:

  WOW inte dåligt! Grattis!

 4. Junitjej:

  Vad roligt!

  Svar: Jag köpte alla fyra tvålarna, som är på bilden. De luktar ljuvligt!

 5. Ninni Österholm:

  Häftigt! Grattis 😀

 6. Kristin:

  Måste vara roligt när avkommorna lyckas så bra 🙂
  Japp det blir 2 nya hundar i familjen. En till mig och en till mannen 🙂
  Ska bli så roligt att han ska köra en egen hund nu 🙂

 7. Zandra, Lova & Lystra:

  Tack 🙂 Nej, det var kul att se att det kunde gå bra i lydnaden med våra grunder från rallyn och att det funkade utan att pilla på några detaljer. 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: