Stopp-o-väx

Jag var och vägde den lilla damen i måndags, och 25.5 kilo stannade vågen på. Det är 25.5 kilo av skinn, ben, muskler, och så lite päls. Något valphull finns det inte kvar, utan Rhiva är en slank och hård hund. Storleksmässigt ligger hon närmare Thyra än Lhine, aningens högre, och för min del behöver hon inte växa mer vare sig på höjden eller längden.

8 augusti, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Stopp-o-väx”

 1. Ann-Sofie:

  jamen då har Allvin vuxit ifrån Rhiva nu för han vägde 25,5 för ett par veckor sen… jag gissar på att han planerar öka ca 10 kg till under närmaste halvåret… men men stor o ståtlig låter väl bra 😉

 2. Kristin:

  Fin hon är lill skruttan… utseendet som Thyra och blicken som Lhine 🙂

 3. Anna&Trion:

  Stoppoväx. Gud va bra det skulle va. Skulle lätt köpa stoppoväx till shappos päls 😉

 4. Terese:

  Jättefin bild! Gillar hennes ljusa päls mot den mörka bakgrunden

 5. Nathalie och Ayax:

  Jättefin hon är, ”lilla” Rhiva! 🙂

  SV: jag är jättenöjd med min väst!! Om det är något jag skulle ändra på så skulle det vara dragkedja på ryggfickan, så det kan du ju kika på om jami-västen har. 🙂 Ska bli spännande att höra vilken det blev 🙂

 6. Anna&Trion:

  Haha, ja skaffa en ridbana nu! 😉 Eller – så tar du kvastar, agilityslalompinnar eller dyl 🙂

  Men, jag har ju EN golden iaf. Kan jag inte bara låtsas att han är en Höstglädjare? 😀 Helt ärligt, går det att muta och betala sig in och är jag IN! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: