Slut på det roliga

Igår var sista kurstillfället hos Heléne, och trots att det varit två veckor mellan tillfällena så har tiden bara svischat förbi. Kursen har verkligen varit superbra, både upplägget och tänket. Jag kommer nog ta med i princip allt i den fortsatta träningen med Rhiva. På tal om fortsatt träning så har jag precis anmält oss till fortsättningskursen som drar igång redan i början av augusti. Ekonomin tillåter egentligen inte det just nu, men jag vet ju att det kommer vara så väl värt det! Då kommer det handla om att börja forma moment inför lydnadsklass I-II, och tills dess har vi en månad på oss att jobba med grunderna.

Ställande och läggande var det som fick avsluta kursen igår. Jag och Rhiva har börjat, och kommit en liten bit, med läggandet så vi visade hur långt vi kommit och fick vi tips på hur vi kan fortsätta träna. Ställandet hoppade vi över, då Rhiva bjöd så fint på lägganden, men självklart fick vi instruktioner på hur vi kan jobba med det.

Det blev mest prat under vår egna tid med Heléne, men våran träning började redan när jag plockade ut Rhiva från bilen. Det är svårt att förklara, men jag har lite problem med hennes energi och vet liksom inte hur jag ska samla ihop henne innan vi börjar träna. Jag tog upp det igår innan vi gick ut, och tipset blev att börja jobba med henne direkt när jag tar ut henne ur bilen. Jobba en liten bit, ta en paus, jobba en bit till o.s.v. Så det provade jag igår, och vilket skillnad det var sen när det var våran tur!

Medan jag och Heléne pratade så satt Rhiva ner och bara satt… Lugnt och stilla.

3 juli, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Slut på det roliga”

  1. Anna&Trion:

    Hmm allltid tråkigt när man avslutaren kurs 🙁 Men kul att du anmält itll en ny! =)

  2. Gabbi, Edwin & Nixon:

    Vad roligt att du ska gå fortsättningskurs. Jag har kollat på Helénes sida tidigare och varit väldigt sugen på att åka på läger nu under sommaren, tyvärr passade det inte riktigt för mig. Men hon verkar väldigt duktig 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: