Nu vänder det väl?

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har hundarna nu haft varsin åkomma, och med mina skadade ben så är ju samlingen komplett! Det blev inte mycket sömn inatt då det sved och bultade i benen, så jag låg mest och vred på mig. Torrt blev det inte under natten, utan gult och kladdigt. Men, efter att min snälla moster läst på facebook vad jag gjort så erbjöd hon sig att komma förbi med lite grejer till jobbet.

Så nu är såren ordentligt tvättade med nån skum svamp samt insmorda både med en läkande salva och en bedövande salva. Dessutom fick jag en rulle bandage att lägga om när jag jobbar. Jag kommer se halvt invalid ut på jobbet imorgon…

5 juli, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Nu vänder det väl?”

  1. Terese:

    Men aaaaj! Brännsår är vidriga! Hoppas du läker fort

  2. Anna&Trion:

    Uamejen, låter otrevlig 🙁
    Själv br’nde jag mig i solen så jag inte kunde sova, för axeln sved som ***. Nästintill brännskada tror jag för det blev 100 blåsor efter några dagar. Jaja, hur som så låter ditt ännu värre, så usch! 🙁

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: