Ibland gör det ont att träna hund

Jobbade halvdag idag, och eftersom att Lenny låg hemma och sov efter att ha jobbat natt så stannade jag kvar en stund och tränade med Lhine och Rhiva. Det blev väldigt enkel träning för Rhiva då svårigheten låg i störningen i form av de förbipasserande dagishundarna, och för säkerhetsskull fick hon ha sele och lina på sig. Först lekte vi på ett ganska ordentligt avstånd, men sen närmade vi oss sakta. I slutet fick Rhiva göra sitt-stanna-kvar medan hundarna passerade bara några få meter ifrån. Svårt och nyttigt, men hon klarade det jättebra.

Sen kom det smärtande avslutet på träningen… Rhiva fick superbelöning med bollek och sen när jag monterat loss bollen ur hennes mun och ska kasta iväg den så gör hon ett skutt så hon hamnar på min vänstra sida och väljer att springa bakom mig i jakten på bollen. Jag hinner ju inte hoppa undan för linan som ligger ett varv runt mig, utan 10 meter lina bränner längs vänstra vaden och genom högra knävecket. Fy satan vad ont det gjorde, men jag bet ihop och kved för mig själv.

Jag som är så noga med att flytta runt på både mig och Rhiva för att ingen av oss ska trassla in sig i linan. Så himla typiskt att sånt här händer när man har shorts på sig! Det bränner satan om benen, flugorna vill gärna smaska på mig och när jag duschade fick jag sitta med benen upp på badkarskanten för jag kunde verkligen inte härda ut svedan när vattnet rann längs benen. Hoppas det börjar torka ihop inatt, och jag får försöka sova på mage så inte underlakanet klibbar fast…

4 juli, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Ibland gör det ont att träna hund”

 1. Anna&Trion:

  Usch, satan va ont :(( Det är inte bara bara att träna hund… så himla typiskt när det händer bara, när man faktiskt har det i åtanke att det KAN hända och gör allt för att hindra det 🙁

 2. Linda:

  Jag känner hur ont de gör!!

 3. sofie:

  Ajaj.! förstår dig – brände upp fingrarna häromvecka… För mig fungerade Aloe Vera jättebra!!

 4. Caroline o. Lukas:

  Aaottshh! :/

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: