Film: Freestyle, Habo BK

15 juli, 2012 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Film: Freestyle, Habo BK”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Underbart! Härligt program Sandra. Söt Thyra ser inte en dag äldre ut än sin dotter varken energimässigt eller utseendemässigt. Som vanligt blir jag super stolt att jag har en valp efter denna grymma hund. Som kommit långt tack vare sin grymma förare förstås. 🙂

 2. Lena:

  Jättekul att se er tävla. Vilken härlig energi och glädje Thyra jobbar med! Grattis till cert!

 3. Sara och Lhyra:

  Jag blir lika glad varje gång jag ser era videos tillsammans! När Thyra backar runt dina ben måste vara det roligaste hon vet, vilken jäkla fart 😉

 4. Anna&Trion:

  Vackert!

 5. Matilda:

  Söta Thyra!

 6. Jenny:

  Grattis! Och det är så härligt att få ser er på filmen 🙂

 7. Ceclia:

  Jag känner inte dig men kikar här ibland och nu måste jag ju bara kommentera!!
  Erat trick när hon snurrar runt dig i typ hundra knyck är riktigt mäktigt! Jag blev nästan lite gråtig, blödig som man är 😉 Likaså när hon galopperar runt dig i cirklar, också riktigt fränt. Jag tycker du har lyckats bygga upp ditt program så himla bra, det stegrar i intensitet och när jag som publik tycker mig tappa lite intresse så lägger du in något riktigt frän trick som man blir riktigt häpen av ! Bra jobbat 🙂 Stort grattis till certet!

 8. Gabbi, Edwin & Nixon:

  Jättebra program 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: