Dags att bli nakenfis?

Sedan badet i fredags så har det dammat päls om Rhiva. Ibland kan det ju kännas som att de tappar gammal död päls som liksom hängt kvar i smutsen, men det verkar inte vilja sluta damma om Rhiva… Borsten blir visserligen inte full, men det är ändå en hel del som lossnar när jag borstar henne.

Jag håller ändå tummarna för att det inte är en riktig fällperiod, eller att det finns päls kvar när hon fällt klart. Hon har ju en helt annan pälskvalitet än Thyra och Lhine, och dessutom bra mycket mer päls. Det vore ju typiskt om hon skulle bli nakenfis nu när det bara är en månad kvar tills hon fyller 9 månader, och jag har planerat in ett par utställningar i juniorklass…

22 juli, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Dags att bli nakenfis?”

  1. Sandra:

    Är i precis samma läge. Glassa är anmäld till sina två första utställningar i Juniorklass om ca en månad och självklart börjar hon fälla nu. :/

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: