Bara lite köksträning

Igår var jag iväg på roligheter från morgon till kväll, eller rättare sagt tills mitt i natten, medan Lenny fick passa hundarna. Får lov att erkänna att jag var lite nervös för hur Lenny skulle reda ut det, då Rhiva inte riktigt är hans typ av hund. Han kan tycka att Thyra är jobbig, men allt hade bara gått bra.

Min kompis Carro ska snart gifta sig, så det var möhippa från klockan 10 till 1-tiden på natten. Det blev en jättebra dag med massa roligheter. Bland annat picknick med champangefrukost, höghöjdsbana, mekanisk tjur, ridtur på både pinnhäst och riktigt häst för den blivande bruden, en till picknick och sen avslutades kvällen med grillning. Till efterrätt hade jag gjort en tårta, fylld med jordgubbsmousse, noblessefluff och dekorerad med jordgubbar och noblesse! Inte den vackraste tårtan jag gjort, men god var den.

Idag var tanken att åka på en samträning i Motala, men Lenny gav mig utegångsförbud(!). Det gjorde mig faktiskt ingenting, utan det har varit rätt skönt att bara vara hemma. Vi har haft regn hela dagen, så vi har knappt gått utanför dörren förutom morgonpromenaden. Hundarna har fått varsitt träningspass i köket, till och med Thyra. Hon är sig själv igen och medicineringen är avslutad så nu ska hjärnan få börja arbeta lite smått.

Nu blir det slappande i soffan med pizza och ett par avsnitt av 24.

8 juli, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Bara lite köksträning”

 1. Anna&Trion:

  Härligt att Thyra är igång igen!

  Jag hade en sån slappdag igår,d et var alldeles fantastiskt =)

 2. Sussie:

  Härligt att hon mår bra igen! 😀

 3. Ingela, Zeb och Indy:

  Det lät som en riktugt rolig möhippa! =)

 4. Terese:

  Skönt att Thyra mår bra igen!

  Möhippan lät kul:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: