Svettiga tjejer

Efter en liten miss i planeringen när jag och Lina pysslade ihop schemat för juni själva så har jag nu jobbat två 12-timmarspass på raken. Det gick mycket lättare än jag trodde, och jag är inte heller alls så trött som jag trodde att jag skulle vara. Igår var jag uppe i två timmar efter att vi kom hem, sen var det dags för sängen så hundarna fick bara ha tråkigt.

Idag har dom varit mer än lagom uttråkade, så efter lunchpromenaden gick vi ut i stora rastgården där hundarna fick busa runt medan jag satt i solen och slappade. Det var stor lycka att få röra på benen och göra av med energi! Rhiva hon fick spatt i flera omgångar. När det var dags för mig att börja jobba igen så hängde tungorna på alla tre och de var härligt flåsiga.

Nu ligger Thyra och Lhine utsträckta på golvet och flåsar ordenligt, för vi har precis varit ute och cyklat en sväng i det härliga kvällsvädret. Det fanns fortfarande en hel del energi kvar som behövde få komma ut ur kroppen på dom, men nu tror jag att dom är väldigt nöjda och kommer sova gott. Det lilla odjuret har fullt med myror i brallan, men det får hon ha tills imorgon. Vi har jobbat klart för den här veckan nu, så planen är att åka och träna på brukshundklubben. Evenuellt att det blir ett bad efteråt också…

20 juni, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Svettiga tjejer”

  1. Sara:

    Vad skönt med en cykeltur! Något jag saknar att göra med King. 🙂

  2. Anna&Trion:

    Herre gud. Två tolvtimmarspass!? Nejtack 😉
    Men du har med hundarna på jobbet va? LYX! Det vill jag med ha…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: