Så mycket bättre!

Sent igår kväll hade Thyras temp gått ner till 38.5 och hon var då uppe på benen och gick omkring och såg glad ut! Imorse hade tempen sjunkit ytterligare, till 37.8 grader och där har den legat stabilt idag. Thyra tycker att hon är frisk nu, och har kommit och lagt fotbollen vid mina fötter flera gånger och bara väntat på att jag ska sparka på den. Men näe, det blir lugn och ro tills medicinkuren är avslutad. Dessutom är inte Thyra riktigt så pigg som hon tror. Kroppen hänger inte med till 100%, än.

Det är så skönt att hon redan är så mycket bättre och är den pigga och glada Thyra igen!

27 juni, 2012 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Så mycket bättre!”

 1. Maggan & CO:

  Åh, vad skönt att läsa!!! 😀 Stackars dig och stackars Thyra, vad jobbigt ni haft det… 🙁

 2. Matilda:

  Härligt!

 3. Sandra:

  Så underbart att läsa!!

 4. lena, millie,ebba:

  Åh, vad skönt att höra då följer hon skolexemplet för anaplasma 😉 (det var i ala fall vad de sa om Ebba) Men vi fick en kur på 30 dagar och absolut vila….och pga risken att det blir kroniskt höll jag stenhårt på det. Anaplasman kan vara lurig. 1 mån vila och mini, mini promenader och sen en månad för att bygga upp formen igen men det var det värt!!!! Hoppas nu Thyra piggar på sig och blir helt återställd. Kram

 5. Linda:

  Skönt att läsa!!!!

 6. Ninni Österholm:

  Instämmer med de andra, helt underbart att läsa det! Snart är nog kroppen med för fullt igen 😉

 7. Gunela:

  Härligt! Tala om för henne att hon ÄR sjuk och kommer att få ta det lugnt ett tag!

 8. Ingela, Zeb, Indy:

  Vad härligt att hon mår bättre!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: