Fluffigt vilddjur

Rhiva är nybadad, fluffig och luktar gott inför morgondagen då vi ska på SSRK:s utställning i Gränna. Det verkar vara många valpar anmälda, då Rhiva går in i ringen som nummer 10. Målet är ett lite mer städat uppförande i ringen jämfört med utställningen i Norrköping, då Rhiva tyckte att det var lite väl lattjo. Sedan hoppas jag på en fin kritik och en placering som räcker till HP.

Tränade en stund med Rhiva innan dagens bad för att hon skulle vara lite trött och nöjd i huvudet, och när vi var klara med badet tog jag varsin promenad med Thyra och Lhine med ett stopp för lite träning. Därefter fick Rhiva en promenad så att pälsen fick lufttorka lite, och så tog jag med kardan så jag kunde borsta pälsen åt rätt håll.

Under hela promenaden gick Rhiva och tiggde om att vi skulle göra något, söta lilla hund. Det blev mycket fin kontakt att belöna. Tillbaka i trapphuset var hon helt galen i blicken, och när jag gjorde ett busryck mot henne fick hon spelet totalt. Herregud! Hon kastade sig runt som en idiot och hoppade upp och bet mig i armen med full mun. Hon är ett riktigt jävla vilddjur, och så rolig!

Idag när Lenny skulle byta plats på ett par sladdar under skrivbordet skulle Rhiva såklart vara med och hjälpa till, och när jag sa att hon är värre än Igor så blev svaret under skrivbordet ”Näe! Hon är värre än värst!”. Ja, det är mycket hund i den där vita fluffiga.

16 juni, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Fluffigt vilddjur”

 1. Igor:

  Hmmmmmm hur menar ni nu????? Ska vi ta det som en komplimang eller!!?

 2. Sara och Lhyra:

  Tycker Rhiva är så fruktansvärt söt.

 3. Sara:

  Han är fortfarande underbar att jobba med. Direkt träningsväskan åker fram, så hoppar han runt precis som när han var ung. 🙂

  Blir ännu mer sugen på valp när man läser om Rhiva. Hon verkar vara en riktigt rolig hund! 😀

 4. Sussie:

  Underbar bild! Lycka till imorgon!

 5. Emma:

  tack så mycket för gratulationerna kring kullen 🙂

 6. Greta o Bono:

  Haha! Samma med Bono. Ibland när han blir lite väl het på gröten i lekarna så råkar han fånga handen istället för leksaken. Hårt. Men det är roligt med en busig hund!

  Ha det fint!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: