Dags att ta tag i fotandet, igen

Tyckte det blev mysigt ljus ute nu på kvällen när det blev uppehåll efter allt regn och gjorde ett försök att gå ut och ta lite busbilder på hundarna. Fotbollsplanen var full med lekande barn, så vi fortsatte bort till grusplanen. Där var det tomt, i sisådär fem minuter. Sen kom det folk som tyckte det var perfekt att sparka boll bland hundarna, istället för att fortsätta en liten bit till bort till den stora fotbollsplanen. Aja, det var bara att packa ihop och gå hemåt. Den stora fotbollsplanen spelas det matcher på och skolan har sin idrott där, så att låta hundarna lattja där känns liksom fel.

Fotbollsplanen som vi hade tänkt gå till först var tom på tillbaka vägen, så där gjorde vi ett stopp en stund. Det kom några barn och började sparka boll i andra änden, men Rhiva gjorde inte mer än att titta åt deras håll vi var kvar en stund. Solen smög sig dock ner väldigt fort, så jag hann inte ta så många bilder innan det bara blev sudd. Typiskt när man väl tar med sig kameran ut, och självklart är jag lite sur på mig själv som varit så slapp med kameran – igen. För att vara exakt så var det senast den 30:e april som jag gick ut och satte mig med kameran medan hundarna busade runt, och sedan dess har ju Rhiva både hunnit växa och utvecklas jättemycket.

Att sitta och sura över att jag fotar hundarna alldeles för sällan ger ju inga bilder, utan vi får helt enkelt gå ut och ha fotostunder lite då och då. Det är ju väldigt rogivande att gå ut med hundarna och kameran och bara vara. Kanske ta med någon leksak som hundarna får leka med, eller sitta och kasta godis.

9 juni, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Dags att ta tag i fotandet, igen”

  1. Junitjej:

    Att ha Bilder på ens fyrbenta vänner är fantastiskt att ha, så man kan aldrig fota för mycket!

  2. Sandra:

    Hon är söt som bara den lilla Rhiva 🙂

  3. Anna&Trion:

    Här blir det vääääldigt mycket foton… min stackars dator är full… vi skulle kunna lära av varann? 😉 Haha

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: