Att göra ingenting


Lenny tog en smygbild på mig och Rhiva genom köksfönstret idag när vi gjorde ingenting.

– Vad gör ni?
– Ingenting.
– Nehe? Varför inte?
– Nej alltså, vi gööör ingenting.
– Jaha, okej..?

Förutom att jag och Rhiva har gjort ingenting idag så har vi tränat ”Kierrä” och sitt-stanna-kvar, Lhine har fått pyssla med sånt hon redan kan och så har jag och Thyra varit och tränat freestyle/HTM tillsammans med Ida och Nathalie på Hundungdom. Dessutom förnyade jag mitt träningskort idag och var på ett hopp-och-skuttpass på Friskis & Svettis under kvällen. En bra dag!

Imorgon väntar en kursdag hos Heléne tillsammans med ett gäng andra Höstglädjare. Eftersom att Lhine löper så blir det Rhiva som får följa med. Än vet jag inte riktigt vad vi ska ta upp och få hjälp med, men kanske tandvisning och linförighet?

5 juni, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Att göra ingenting”

 1. Jeanette, Sly & Maya:

  Ni ser ut & ha trevligt 😉 Ha så kul på kursen!

 2. Elin:

  Alltså nu har jag läst det flera gånger i din blogg så nu måste jag fråga: VAD i hela fridens namn är kierrä!? Låter finskt och svårt! 😀

 3. Anna & Juni:

  Kul med kurs för Heléne, hon är duktig! Att göra ingenting är också bra ibland 🙂

 4. Anna&Trion:

  Hahaha förstår precis. GÖöööör ingenting, det är viktig hundträning det! Väldigt härlig bild.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: