Spännande helg

Ett kilo nykokt nötlever ligger och svalnar på diskbänken i köket. Imorgon är det dags för den första dagen av Höstglädjens lydnadshelg med Heléne Lindström. En helg som jag sett fram emot länge!

4 maj, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Spännande helg”

 1. Johanna, sting och viggo:

  Önskar er en toppenhelg! Vädret ser ju lovande ut!

 2. Anna&Trion:

  Åh, den skulle man varit med på!! Du msåte berätta ALLT! Lova! 🙂

 3. Maria & Malte:

  Ha en super trevlig helg & hälsa från mig 🙂

 4. Anna med flock:

  Åh vad kul! Hoppas ni får riktigt trevligt 🙂

 5. Dessi & Teddie :):

  Sv: Tack så mycket för din kommentar! 🙂
  Jag skulle hemskt gärna vilja tävla i freestyle och heelwork to music men tyvärr verkar inet det vara särskilt vanligt i Finland än, speciellt inte där jag bor så vi får väl lov att kanske bara börja med att visa upp oss för folk utan att tävla till en början.

  Har testat att lära in ”om” på lite olika sätt men märkte att det bara gjorde honom förvirrad, han började blanda ihop det med fotpositionen vilken jag behöver korrekt till tävlingslydnaden, så tror jag skippar ”om” och använder mig av andra rörelser istället 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: