Rhiva 6 månader

Jaha, då har ytterligare en månad bara svischat förbi! Den här dagen innebär bland annat att Rhiva går upp i valpklass 6-9 månader och kan ställas på SKK:s utställningar, men även att vi kommer börja träna lite mer på riktigt… För ett bra tag sedan så satte jag 6 månader som en magisk gräns för att sätta igång med träningen, och Rhiva känns redo!

Vi har faktiskt varit ute en stund idag på eftermiddagen och haft ett ordentligt träningspass, där vi tränade stadga i sitt, lägganden under baklänges marsch och ingångar. Två små pass av varje med bus emellan. Rhiva hade fin koncentration, och märkte inte ens att husse passerade över gräsplanen bakom henne. När vi var klara lös det om hela henne och hon ville köra mer, mer, mer trots att det var varmt och tungan hängde utanför. Härligt!

23 maj, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Rhiva 6 månader”

 1. Nathalie och Ayax:

  Grattis på 6 månaders dagen Rhiva!! 🙂

 2. Anna&Trion:

  Åh så fin hon är! Låter bra med träningen, ligg under baklängesmarch – bara du eller hon också?

  Grattis på 6månadersdagen! =)

 3. Annika:

  Grattis på 6 månaders dagen och lycka till med allt ni ska företa er. Det har ju börjat bra om man så säger 😉 Ni är så duktiga!

 4. Anna @ Rocktassar:

  Ja men jag tänkte väl, så tränar vi också in ligg, eller ja, snabba ligg 😉

  Fast iofs – hade väl inte förvånat mig om du kunde gå en snygg baklängesfot med Rhiva 😉 Du kan ju allt 🙂

 5. Sara, Ikaros & Ozzy:

  Stora fina tjejen nu ju 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: