Film: Freestyle, Linköpings HU

Ja, sådär såg det ut när vi för en vecka sedan tog vårat andra cert i freestyleklass III. Det var lite trångt och jobbigt uppe i hörnet, och jag tog inte ut mina rörelser för att jag var rädd att skicka ut Thyra över ringbanden, men vi klarade det ändå!

8 maj, 2012 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Film: Freestyle, Linköpings HU”

 1. Nathalie och Ayax:

  Skitsnyggt! Älskar att hon galopperar runt i cirkeln, superhäftigt och stämningsfullt! 😀

 2. Anna & Juni:

  Snyggt!!!

 3. Karin:

  Tack! Grattis till cert! Härligt att se en så taggad å glad hund!

 4. Matilda:

  Sötaste lilla Thyra, tänk om hon hade fått betalt per antal svansvifftningar. Ni hade varit rika då 🙂

 5. Neli:

  Jag vet att jag sa det till dig då men jag säger det igen: Ni imponerar stort! Jag beundrar samspelet mellan er, de eventuella missar som finns försvinner för man ser bara ett fantastiskt samförstånd som är få förunnat. //Neli (kusin till Åza som har Bobbo o pluto)

 6. Sabine:

  Såååå snyggt!!!!! 😀

 7. amanda:

  ÅÅÅH jag älskar hennes glädje, och när hon galopperar i en stor ring! Jätte fint program, verkligen.

  Ang din kommentar om min film med Jaga, tack snälla! Jag behövde verkligen lite pepp haha. Ja hon går jätte fint när hon är koncentrerad så med mer träning i såna miljöer och lite erfarenhet så ska det nog gå vägen 🙂

  Sen tänkte jag bara säga att OM det är så att du (eller höstglädjen) ska hålla något läger/träning, främst i lydnad, där även ”utomstående” är välkomna så har du ett ekipage här 😀
  Du kan ju tänka på mig om ni planerar något någon gång 🙂

 8. Zandra, Lova & Lystra:

  UNDERBART! 🙂 Ni är fan BÄST!

 9. Anna&Trion:

  Ni är så fina <3 Blir så glad av att se er!

 10. Ann-Sofie:

  Åhhh va fint hon håller ihop trots att hon verkligen är på tå under vissa delar. Sannerligen sååå imponerande!!! Samspelet är gudomligt som vanligt <3 Ni verkligen visar hur det ska se ut mellan hund o förare!!! Kramis o supergrattis, o jag tror snart snart the Champs!!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: