Naken valp

Jävla fan, vilket i-landsproblem. Rhivas halsband har gått sönder… Jag såg i lördags att grejen som man flyttar på för att ställa om halsbandet hade spruckit, och idag så gick den mitt itu. Det är väl bara att köpa ett nytt, men näe, det är ju inte det. För det första vill jag att det ska ha snabbspänne, för det andra så ska det vara ställbart och för det tredje så ska det vara lite snyggt också, helst i lila.

Det hon hade nu var ett superbilligt halsband från Rusta, för 29:-. Ett likadant som Thyra och Lhine har, fast deras är bredare. Thyra har ett rosarandigt och Lhine ett blårandigt, och Rhiva hade såklart samma färg som sin mamma. Tyvärr så finns väl inte dom halsbandet att köpa längre, eller? Antar att de sattes ner till så billigt pris för att de skulle utgå ur sortimentet, för de finns inte på Rustas hemsida.

Kommer ihåg hur lättad jag var över att jag redan hade ett valphalsband när jag shoppade på Stockholm Hundmässa, för där såg jag ingenting intressant alls… Tills vidare så har Rhiva fått låna mamsens gamla Ezydog-halsband, vilket hon inte passar i alls. Det är för stort, för brett och har helt fel färg.

11 april, 2012 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Naken valp”

 1. Anna:

  Nonono, inget i-landsprobelm, det är ju görviktiga saker du tar upp här!!!! =)

 2. Anna @ rocktassar:

  Men halsband är ju sååååå roligt att köpa!! Inget problem Sandra, du har ju en okej anledning nu att hå ut och shoppa halsband. Lyckos dig 😉

 3. Thina:

  Men vilken otur. går det inte att byta ut spännet då? Ta fram symsskinen o sy lite kanske?

 4. Åsa o toktassarna:

  Hm, man får ju lite det man betalar för….

  Jag älskar mina cozycritter.com-halsband. Och nej, det är inte superdyrt även om de kommer från USA, fraken är inte hög och halsbanden är billiga.

 5. Sandra:

  Åhh vad tråkigt. Hoppas du hittar något passande till lillfia igen

 6. Sara:

  Så dumt när man har vissa krav på halsband 😉 Kolla på Anna Lycksäter på fb hon kan sy med fin fina band och ställbart med snabbknäppe mjukt och sliter inte på pälsen beställde själv ett rosa valphalsband med får på därifrån 🙂 Hon har inte så mycket bilder på dom men knäppe men mailar man brukar man få det precis som man vill!
  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101790159838857.4059.100000236214123&type=3

 7. Ewa:

  Hej, hej………köpte idag ett blå/brunt-prickigt halsband (ställbart, snabbspänne mm) till Wiktor på Rusta för hela 9:90:-! Finns numera närmare kassorna!

  Svar: Oh, då blir det ett besök på Rusta i Norrköping i veckan då 🙂 Tack för tipset! Randigt eller prickit, spela roll. Kan vara kul med ett prickigt istället 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: