Hemmadag med husse

I onsdags så frågade Lhine husse snällt om inte hon kunde få vara hemma med honom idag, så imorse tog jag bara med mig Thyra och Rhiva till jobbet. Lhine såg bara så himla nöjd ut när hon insåg att hon skulle få vara kvar hemma. Hon satt bredvid sängen hos Lenny och skrynklade nosen och fnös, och gav mig en blick som talade om att hon absolut inte tänkte åka och jobba idag!

Lhine blev såklart jätteglad när vi kom hem igen alla tre, men verkar inte ha saknat oss något särskilt. Förutom att hon legat och slappat i vardagsrummet hade hon fått ett smaskigt tuggkex, och så hade hon och Lenny tagit bilen bort till motionsspåret och gått varvet runt. Kan tänka mig att det var dagens höjdpunkt, att få strosa runt i skogen tillsammans med husse.

27 april, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hemmadag med husse”

  1. Maria & Malte:

    Stort grattis till Thyra på namnsdagen 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: